"Cavalerul Negru", pe lista lungă a propunerilor la premiul Oscar pentru cel mai bun machiaj (Video)

"Cavalerul Negru", "Strania poveste a lui Benjamin Button" şi "Hellboy şi Armata de Aur" se numără printre cele şapte lungmetraje reţinute pe lista lungă a propunerilor pentru premiul Oscar pentru cel mai bun machiaj, informează variety.com.

160 afișări
Imaginea articolului "Cavalerul Negru", pe lista lungă a propunerilor la premiul Oscar pentru cel mai bun machiaj (Video)

"Cavalerul Negru", pe lista lungă a propunerilor la premiul Oscar pentru cel mai bun machiaj (Imagine: variety.com)

Pe lângă "Cavalerul Negru", de Christopher Nolan, "Strania poveste a lui Benjamin Button", de David Fincher, şi "Hellboy şi Armata de Aur", de Guillermo del Toro, pe lista lungă a propunerilor se mai află filmele "The Reader", de Stephen Daldry, "Synecdoche, New York", de Charlie Kaufman, "Tropic Thunder", de Ben Stiller, şi "The Wrestler", de Darren Aronofsky.

Pe 17 ianuarie, peste 100 de experţi în machiaj, care sunt şi membri ai Academiei americane de film, vor participa la vizionarea unor pasaje de câte 10 minute din fiecare din cele şapte filme propuse. Ei vor vota la sfârşitul vizionării şi vor desemna cei trei finalişti de pe lista nominalizărilor la premiul Oscar pentru cel mai bun machiaj.

Nominalizările la premiile Oscar vor fi anunţate pe 22 ianuarie, iar gala premiilor Academiei americane de film va avea loc pe 22 februarie, la Kodak Theater din Los Angeles.

The Dark Knight

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici