Ce a uitat David Beckham să cumpere pentru Crăciun? Fotbalistul, surprins alergând fără Victoria în Londra

David Beckham nu şi-a făcut toate cumpărăturile la timp pentru sărbători. Crăciunul l-a prins în offside pe fotbalist, care a fost nevoit să alerge prin Londra pentru a cumpăra lucrurile de care el şi familia sa mai aveau nevoie de sărbători.

1483 afișări
Imaginea articolului Ce a uitat David Beckham să cumpere pentru Crăciun? Fotbalistul, surprins alergând fără Victoria în Londra

Ce a uitat David Beckham să cumpere pentru Crăciun? Fotbalistul, surprins alergând fără Victoria în Londra

David Beckham a alergat prin Londra, de Ajunul Crăciunului, în căutare de cadouri, informează Daily Mail.

În acest timp, soţia sa, Victoria Beckham, se afla acasă, la locuinţa lor din Sawbridgeworth, Hertfordshire.

VEZI AICI IMAGINILE CU DAVID BECKHAM ALERGÂND PRIN LONDRA

Fotbalistul s-a grăbit să ajungă la mai multe magazine, dar se pare că nu a găsit ceea ce căuta, întorcându-se cu mâinile goale la maşina sa.

Deşi au locuit în Madrid şi în Los Angeles în ultimii 10 ani, soţii Beckham încearcă în fiecare an să-şi petreacă sărbătorile alături de familie, în Anglia.

Crăciunul de anul acesta este primul pentru fiica de cinci luni a Victoriei şi a lui David Beckham, Harper Seven.

Victoria a cheltuit mii de lire sterline pe decorarea casei lor pentru Crăciun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici