Ce fac vedetele Acasă TV de Ziua îndrăgostiţilor

Vedetele Acasă sărbătoresc ziua de Sfântul Valentin cu şampanie, flori, excursii romantice şi scrisori parfumate.

313 afișări
Imaginea articolului Ce fac vedetele Acasă TV de Ziua îndrăgostiţilor

Mihai Petre şi soţia lui, Elwira

Mihai Petre şi soţia lui, Elwira, sunt doi romantici incurabili. În fiecare an, de Ziua îndrăgostiţilor, Mihai îşi scoate soţia la restaurant şi îi scrie o scrisoare de dragoste. "O să îi scriu Elwirei o «valentină». Adică o scrisoare în care o să-i spun cât de mult o iubesc. Mi se pare cel mai frumos mod de a-i arăta celui drag sentimentele tale. Elwira le primeşte cu drag şi îi văd, de fiecare dată, bucuria în ochi când găseşte scrisoarea", spune Mihai.

Şi dacă Mihai Petre îi va redacta scrisori soţiei, Nicoleta Luciu va trimite sms-uri. De Sfântul Valentin, iubitul ei, Zsolt Csergo, se va afla la mii de kilometri distanţă, în Canada, iar Nicoleta spune că va înroşi telefonul. "Vom fi departe ca distanţă, dar aproape cu inima. Eu o să stau acasă cu micuţul Zsolt şi o să-i spunem tatălui lui că-l iubim, la telefon", spune cea care o interpretează pe Matilda în serialul de epocă "Aniela".

Nicoleta Luciu, iubitul ei, Zsolt Csergo şi fiul lor

Pentru Ioana Maria Moldovan şi logodnicul ei, Marian, ziua iubirii, Sfântul Valentin, înseamnă o plimbare romantică pe malul marii, devenită tradiţie pentru cei doi îndrăgostiţi. "Chiar dacă va fi frig nu vom îngheţa, pentru că inimile noastre sunt pline de iubire şi căldură. Aşa că va fi cu siguranţă un weekend romantic, în care ne vom închide obligatoriu telefoanele şi vom uita de probleme, de tot, vom fi doar noi doi într-un loc de vis în care ne simţim ca acasă. Nu vom uita nici de colecţia noastră de globuri de cristal care se va mări şi ea. Pentru că, la fel ca în ceilalţi patru ani, şi anul acesta, de Ziua îndrăgostiţilor ne vom cumpăra unul celuilalt un glob de cristal cu figurine înăuntru şi multe inimi", spune prezentatoarea emisiunii "PoveŞtiri adevărate".

Ioana Maria Moldovan şi logodnicul ei, Marian

În familia Papadopol, micuţa Ruxandra va juca, în acest an, rolul de Cupidon pentru părinţii ei. Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol se vor lăsa săgetaţi cu iubire chiar de către fiica lor. "Ziua îndrăgostiţilor e încă un motiv de a-i spune persoanei dragi «te iubesc». Anul acesta sărbătorim în trei. Ruxandra va fi un mic Cupidon, care nu va lipsi de la cina romantică", spune frumoasa mămică. Ioana are, însă, şi o surpriză pentru Alexandru: "Un pahar de şampanie şi o muzică bună vor încheia o Zi a îndrăgostiţilor perfectă".

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol

Sfântul Valentin le va aduce, pe 14 februarie, vedetelor Acasă multă iubire, romantism şi momente plăcute petrecute alături de cei dragi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici