Ce i-a spus Brad Pittt unui fan care i-a mărturist că a vrut să se sinucidă

Actorul Brad Pitt a stat de vorbă cu un fan care a mărturisit că a avut tendinţe suicidale şi l-a încurajat, la o proiecţie specială a filmului "Moneyball".

657 afișări
Imaginea articolului Ce i-a spus Brad Pittt unui fan care i-a mărturist că a vrut să se sinucidă

Ce i-a spus Brad Pittt unui fan care i-a mărturist că a vrut să se sinucidă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pitt a fost iniţial şocat când acest bărbat, actor aspirant, a spus că s-a luptat cu gândul sinuciderii în acea zi, la sesiunea de întrebări şi răspunsuri ce a urmat proiecţiei. Însă noul film cu Brad Pitt, "Moneyball", ce spune povestea de succes a unui antrenor de baseball, i-a redat omului sentimentul de speranţă, după cum a mai spus acesta, potrivit contactmusic.com.

Brad Pitt i-a spus bărbatului câteva cuvinte: "Viaţa este când bună, când rea, este un ciclu vicios, dar trebuie să treci prin el şi să faci faţă. Poate să îţi fie rău, dar după aceea se poate ca din nou să-ţi fie bine şi fiecare eşec poate duce la succes".

"Brad s-a descurcat foarte bine în situaţia dată, în faţa câtorva sute de oameni - a fost un moment dificil care a şocat pe toată lumea", a declarat o sursă pentru USmagazine.com.

"A fost un moment emoţionant. La plecare (Brad Pitt n.r.) s-a oprit chiar să stea de vorbă cu tipul şi i-a mai spus câteva cuvinte de încurajare", a declarat o altă sursă.

Brad Pitt este actor şi producător de film. El a primit un Glob de Aur şi alte trei nominalizări la prestigioasele premii, dar şi două nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele "Strania poveste a lui Benjamin Button" şi "Armata celor 12 maimuţe".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici