Ce s-a întâmplat în Westminster Abbey dupa căsătoria prinţului William - VIDEO

După ce căsătoria prinţului William cu Kate Middleton s-a terminat iar toţi invitaţii au părăsit catedrala Westminster Abbey, un slujitor al bisericii şi-a exprimat bucuria într-un mod inedit.

678 afișări
Imaginea articolului Ce s-a întâmplat în Westminster Abbey dupa căsătoria prinţului William - VIDEO

Ce s-a întâmplat în Westminster Abbey dupa căsătoria prinţului William

Într-un film postat pe CNN.com, slujitorul bisericii aleargă pe covorul roşu din catedrală, râde şi face "roata" din gimnastică.

Prinţul William şi Kate Middleton au fost declaraţi soţ şi soţie, vineri, în cadrul unei ceremonii fastuoase care a avut loc la catedrala Westminster din Londra, în prezenţa a circa 1.900 de invitaţi. Cei doi au ieşit apoi în balconul de la palatul Buckingham şi s-au sărutat în faţa miilor de oameni prezenţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici