Ce se întâmplă când adopţi un fost câine poliţist? Patrupedul Dante, reacţie amuzantă când aude cuvântul „cocaină” VIDEO

  • Dante, un ciobănesc german, cu o carieră serioasă de depistare a traficanţilor şi a substanţelor ilegale, s-a restras dar a rămas cu „sechele”, efectul meseriei sale, desigur.
  • Fostul „poliţist” trăieşte din Australia, unde a fost adoptat după ce şi-a încheiat, cu onoruri, cariera de luptă împotriva criminalităţii.
  • Totuşi, blănosul rămâne cu urechile ciulite la cuvintele cu iz de infracţiune.
3215 afișări
Imaginea articolului Ce se întâmplă când adopţi un fost câine poliţist? Patrupedul Dante, reacţie amuzantă când aude cuvântul „cocaină” VIDEO

Dante. Captură video/Twitter

Cariera se poate termina, dar instinctele ba! Asta ar fi motto-ul lui Dante, un fost câine poliţist. Atenţia la detalii este un aspect important şi nu trece o dată cu „pensionarea”. 
 
Stăpânul său îi prezintă o serie de ingredinte, printre care şi „cocaină” (cocaine). Când aude menţionat numele drogului, Dante, vizibil pierdut în gânduri, întoarce capul brusc şi se uită fix la el.
 
Davey Rutherford, l-a filmat în timp ce recită o serie de ingredinte de pe lista de cumpărături: „pâine, lapte, paste, ouă, maioneză, cocaină... Glumesc!”, spune noul tată al lui Dante.
 
Norocul stăpânului a fost că a menţionat imediat că glumeşte, altfel, cine ştie, poate Dante l-ar fi „arestat”. 
 
Clipul video a fost postat pe Twitter şi a stârnit numeroase reacţii de la internauţi. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici