Ce-şi doresc bărbaţii într-o locuinţă?

Pentru bărbaţi, casa ideală trebuie să fie dotată cu aparatură electronică şi electrocasnică de ultimă generaţie, cu multe funcţii, care să le uşureze cât mai mult munca, potrivit cotidianului "Gândul".

16 afișări
Imaginea articolului Ce-şi doresc bărbaţii într-o locuinţă?

Ce-şi doresc bărbaţii într-o locuinţă? (Imagine: Gândul)

De exemplu, în bucătărie vor să aibă un grătar tip "4 în 1", un frigider cu compartimente speciale pentru băutură şi cu esspresor încorporat, un fierbător la care să poată seta temperatura apei şi a cărui funcţionare să o poată programa. Grătarul este foarte important deoarece majoritatea bărbaţilor spun că preferă carnea, însă vor să o pregătească pe un grătar de interior care să nu ardă mâncarea, să nu scoată fum şi să nu păstreze grăsimea.

Citeşte mai multe despre cum privesc bărbaţii utilităţile din casă pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici