Ce vedetă a lăsat un bacşiş uriaş unor chelneri din Miami

Rapperul american Jay-Z a lăsat un bacşiş de 50.000 de dolari chelnerilor care serveau la petrecerea organizată la hotelul Fontainebleau din Miami pentru a sărbători lansarea celui mai recent album al său, intitulat "Watch the Throne".

830 afișări
Imaginea articolului Ce vedetă a lăsat un bacşiş uriaş unor chelneri din Miami

Rapperul american Jay-Z (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rapperul american, care a lansat acest disc în colaborare cu Kanye West, a cheltuit în total 250.000 de dolari pe şampania servită la această petrecere, informează contactmusic.com.

La un moment dat, patru bărbaţi musculoşi au purtat pe umeri un uriaş recipient din gheaţă placat cu aur care conţinea 20 de sticle de şampanie Armand de Brignac.

Jay-Z a plătit 95.000 de dolari pe o sticlă specială de 15 litri de vin spumos din colecţia Ace of Spades a podgoriei Armand de Brignac.

Atât numele hotelului Fontainebleu, cât şi cel al colecţiei Ace of Spades apar în piesa "Primetime" de pe albumul "Watch the Throne" lansat de rapperul american.

Printre invitaţi s-au aflat DJ Clue, rapperul Ne-Yo şi Kim Porter.

La această petrecere nu au putut să participe soţia rapperului, Beyonce, şi colaboratorul său de pe acest album, Kanye West. Beyonce susţinea în acea seară un concert la New York, iar Kanye West era plecat în străinătate.

Jay-Z nu este singura vedetă care a lăsat bacşişuri generoase în ultima vreme. La începutul acestui an, Johnny Depp a lăsat personalului dintr-un bar din Marea Britanie un bacşiş de 1.150 de dolari.

Jessica Simpson este renumită pentru generozitatea ei, lăsând un bacşiş de 300 de dolari pentru o notă de plată de 500 de dolari la restaurantul cu specific italian Lavo din New York.

La începutul lunii august, revista Forbes a anunţat că rapperul american Jay-Z ocupă prima poziţie în topul celor mai bogaţi artişti hip-hop din lume, după ce a obţinut în ultimele 12 luni venituri de 37 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici