Cea mai NEINSPIRATĂ poză pusă pe Twitter de o vedetă? Ce le-a împărtăşit celor 2 milioane de fani ai săi - FOTO

O vedetă a postat o poză neinspirată pe Twitter. Bucuroasă că îşi găsise unul dintre lucrurile sale preferate, s-a gândit să împărtăşească şi cu numeroşii săi fani acest lucru.

8154 afișări
Imaginea articolului Cea mai NEINSPIRATĂ poză pusă pe Twitter de o vedetă? Ce le-a împărtăşit celor 2 milioane de fani ai săi - FOTO

Cea mai NEINSPIRATĂ poză pusă pe Twitter de o vedetă? Ce le-a împărtăşit celor 2 milioane de fani ai săi

Kelly Osbourne a publicat respectiva poză pe Twitter, fără să dea importanţă modului în care arăta în acel moment, relatează dailymail.co.uk.

Fiica lui Ozzy Osbourne tocmai îşi găsise pijamaua preferată şi se pregătea să se culce, informându-şi fanii că a doua zi trebuia să se trezească la ora 5 dimineaţa.

"Tocmai mi-am găsit pijamaua favorită. Trebuie să mă trezesc la 5 dimineaţa pentru fashionpolice. Mulţumesc, Doamne, pentru patul confortabil", a scris Kelly Osbourne pe Twitter.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici