Cea mai tânără nominalizată la Oscar, Quvenzhané Wallis, va interpreta rolul principal în "Annie"

Quvenzhané Wallis, cea mai tânără actriţă nominalizată la premiul Oscar pentru cel mai bun rol principal feminin (pentru pelicula "Beasts of the Southern Wild"), va interpreta rolul principal în filmul "Annie", informează Reuters, citând Columbia Pictures.

451 afișări
Imaginea articolului Cea mai tânără nominalizată la Oscar, Quvenzhané Wallis, va interpreta rolul principal în "Annie"

Cea mai tânără nominalizată la Oscar, Quvenzhané Wallis, va interpreta rolul principal în "Annie" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmul "Annie" este adaptarea pentru marele ecran a celebrei piese de teatru care spune povestea unei fetiţe dintr-un orfelinat. Quvenzhané Wallis va fi prima actriţă afro-americană care va juca rolul lui Annie.

"Cu nominalizarea la Oscar şi cu laudele care i s-au adus, Quvenzhané Wallis este o adevărată vedetă şi credem că modul în care va juca personajul Annie îi va da statutul de star adevărat", a declarat Hannah Minghella, preşedinte pentru producţie în cadrul companiei Columbia Pictures. "Are un talent extraordinar, cu o paletă extraordinară, nu doar ca actriţă, ci şi în calitate de cântăreaţă şi de-abia aşteptăm ca publicul să ajungă să o cunoască", a adăugat Hannah Minghella.

Printre producătorii filmului se numără Will Smith, Jada Pinkett Smith şi Sawn "Jay-Z" Carter. De altfel, albumul lui Jay -Z "Vol. 2... Hard Knock Life" conţine o variantă hip-hop a cântecului original din musicalul "Annie" - "It's a Hard Knock Life".

Musicalul a fost ecranizat în 1982, când personajul guvernantei Miss Hannigan a fost interpretat de Carol Burnett.

La 9 ani, Quvenzhane Wallis a devenit cea mai tânără actriţă nominalizată la Oscar - ea jucând în filmul pentru care este nominalizată, "Beasts of the Southern Wild", la vârsta de 6 ani.

Pe de altă parte, Quvenzhané Wallis va juca anul acesta şi într-un nou film semnat de Steve McQueen, "Twelve Years a Slave", alături de Brad Pitt şi Steve McQueen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici