Ceasul care te ţine la curent cu tot ce se întâmplă în Champions League. Ce preţ are

  • Hublot a lansat o ediţie specială a smartwatch-ului Hublot Big Bang
  • Ceasul te va informa despre meciurile din UEFA Champions League
  • Toate vin însă cu un preţ pe măsură, 7.000 de dolari
148 afișări
Imaginea articolului Ceasul care te ţine la curent cu tot ce se întâmplă în Champions League. Ce preţ are

Ceasul care te ţine la curent cu tot ce se întâmplă în Champions League. Ce preţ are

Dacă eşti pasion

at de Champions League, de ce să n-ai un smartwatch care te ţine la curent cu tot ce se întâmplă în competiţie?

Hublot a prezentat, în ziua tragerii la sorţi a grupelor, ediţia Champions League a smartwatch-ului Hublot Big Bang.

Ceasul are cîteva feţe exclusive pe tema Champions League şi poţi chiar să-ţi personalizezi o faţă după echipa ta preferata.

Ai acces la aplicaţia Hublot Loves Football UEFA Champions League, prin care vei primi notificări înainte de începerea meciurilor, vei putea vedea echipele de start, profilurile jucătorilor, vei fi anunţat când o echipă înscrie, cine a luat cartonaş galben sau roşu, dar vei avea la dispoziţie şi scorurile în timp real, la pauză sau la finalul partidelor.

Sigur, ai la dispoziţie toate funcţiile unui smartwatch cu sistem de operare Wear OS de la Google. Însă, fiind un Hublot, preţul e pe măsură - 7.000 de dolari. Dar poţi pune preţ pe pasiunea ta pentru fotbal?

       

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici