Cei mai norocoşi fani ai serialului Urzeala Tronurilor: Au văzut primul episod alături de Arya Stark - VIDEO

Maisie Williams, actriţa care o interpretează pe Arya Stark în serialul-fenomen "Game of Thrones/ Urzeala tronurilor", a surprins mai mulţi studenţi din Los Angeles când a apărut la uşa lor pentru a se uita la primul episod din sezonul 6 împreună potrivit contactmusic.com.

2836 afișări
Imaginea articolului Cei mai norocoşi fani ai serialului Urzeala Tronurilor: Au văzut primul episod alături de Arya Stark - VIDEO

Cei mai norocoşi fani ai serialului Urzeala Tronurilor: Au văzut primul episod alături de Arya Stark - VIDEO

Primul episod din sezonul şase al serialului "Urzeala Tronurilor" a avut premiera pe 24 aprilie, iar mai mulţi fani au organizat adunări pentru a se uita la mult aşteptatul episod alături de prieteni.

Maisie, cea care o interpretează pe tânăra Arya Stark, a decis să surprindă un grup de studenţi de la Universitatea California, din Los Angeles, care ţineau o mică petrecere de vizionare a serialului, apărând la uşa lor cu mai multe pungi de snacks-uri.

Iniţial, şi-a ascuns intenţia într-o postare pe Twitter, scriind că un grup norocos de fani va fi ales să primească o pungă cu dulciuri la uşă.

 

 

A photo posted by @maisie_williams on

 

 

Totuşi, actriţa în vârstă de 19 ani a contactat un cuplu, Mark şi Kate, şi a apărut, în persoană, la uşa lor cu pungi de popcorn şi chipsuri.

Actriţa a dezvăluind pe Instagram cât de şocat a fost Mark să o vadă: "Prima oară, am făcut cunoştinţă cu Mark. Soneria era stricată, aşa că Mark a venit până jos să mă lase să intru în clădire. După ce şi-a revenit din şoc, ne-am îmbrăţişat, apoi m-a invitat înăuntru".

Maisie şi gazda sa, Mark, au pus la cale un plan să surprindă invitaţii şi iubita studentului, iar acesta a intrat primul în apartament spunând că au câştigat doar punga cu dulciuri, în timp ce actriţa se ascundea.

"Partea mea preferată a fost să văd cât de încântaţi erau că au câştigat doar punga. Habar nu aveau că eu mă aflam după colţ", a mai scris actriţa pe reţeaua de socializare.

 

 

După ce Mark a intrat în apartament, actriţa l-a urmat, provocând un val de isterie printre studenţii şocaţi, dar încântaţi în acelaşi timp.

După ce s-a terminat petrecerea de vizionare a episodului din "Urzeala Tronurilor", actriţa a scris: "M-am simţit foarte bine. Totă lumea a fost aşa amabilă şi încântată. Le mulţumesc lui Mark, Kate şi prietenilor lor că m-au primit alături de ei. Bucuraţi-vă de restul sezonului 6".

Serialul "Urzeala Tronurilor", premiat cu Emmy şi bazat pe romanele lui George R. R. Martin, a fost cel mai piratat serial de televiziune din anul 2015, cu aproximativ 14,4 milioane de downloadări ilegale, conform variety.com.

Episodul final din al cincilea sezon al serialului "Urzeala tronurilor" a generat cea mai mare audienţă din istoria acestui show TV, cu o medie de 8,11 milioane de telespectatori, în SUA.

Încă de la lansare, "Urzeala tronurilor" a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. Anul trecut, serialul a fost cel mai căutat produs de televiziune de pe motorul de căutare Google şi cel mai dezbătut serial pe conturile reţelei de socializare Facebook din Statele Unite.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici