Cel mai dur dintre juraţii Masterchef, aşa cum nimeni nu se aştepta sa-l vadă - VIDEO

Ediţia de marţi a emisiunii "MasterChef" a pus la încercare creativitatea concurenţilor, iar în urma unei probe eliminatorii cu un ingredient surpriză, concurenţii au intrat în bucătăria specială a competiţiei.

3375 afișări
Imaginea articolului Cel mai dur dintre juraţii Masterchef, aşa cum nimeni nu se aştepta sa-l vadă - VIDEO

Cel mai dur dintre juraţii Masterchef, aşa cum nimeni nu se aştepta sa-l vadă - VIDEO

Nici nu au apucat bine să răsufle uşuraţi că au scăpat de proba tăiatului cepei, cea care i-a făcut să plângă la propriu pe concurenţii de la "MasterChef", că a venit rândul celei de-a doua probe eliminatorii din concurs să le dea bătăi de cap concurenţilor.

Această probă le-a pus la încercare una dintre laturile considerate esenţiale de către cei trei maeştri bucătari - şi anume creativitatea.

Concurenţii au fost nevoiţi să pregătească o farfurie demnă de "MasterChef", care să le asigure rămânerea în concurs.

  • Filip Alexandru - Agent de Intervenţii şi Nicolae Lungu - Director de vânzări au reuşit să impresioneze mebrii juriului cu preparatele pregătite - VIDEO.

  • Sorin Bontea este cunoscut ca fiind cel mai dur şi mai critici dintre juraţii de la MasterChef, pentru ca nimeni nu îi poate citi gândurile sau emoţiile pe chip. De bucurie că merge mai departe, Sidia, unul din cei mai emotivi concurenti, îl îmbraţişează şi îl ia pe sus - VIDEO.

  • Feţele disperării. Cel mai tensionant moment de la "MasterChef" - VIDEO.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici