Cel mai în vârstă student din Italia a obţinut o nouă diplomă, cea de master

  • Niciodată nu este prea târziu pentru a te întoarce la şcoală.
  • Vârstnicul a reuşit să termine masterul în Istorie şi Filozofie la Universitatea din Palermo anul acesta.
279 afișări
Imaginea articolului Cel mai în vârstă student din Italia a obţinut o nouă diplomă, cea de master

FOTO Valia Traka/Twitter

Giuseppe Paterno are 98 de ani, dar asta nu l-a împiedicat să doboare un nou record. Acum doi ani a terminat facultatea, iar acum a finalizat şi un master, conform Reuters.
 
Bărbatul a terminat studiile cu note maxime, iar familia sa este foarte mândră de reuşitele sale academice. 
 
Absolventul în etate nu vrea să se oprească aici însă. Are în plan să scrie un roman. 
 
Giuseppe s-a născut în 1923, în Sicilia, într-o familie săracă. Deşi de mic i-au plăcut cărţile şi a vrut să înveţe, nu a reuşit să urmeze o facultate când era tânăr. 
 
În timpul celui De-al Doilea Război Mondial, bărbatul a trebuit să se înroleze în armata marină şi a lucrat, la vârsta de 20 de ani, la căile ferate. Visul de a studia a rămas undeva departe până acum doi ani. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici