Cel mai mare sutien din lume, vândut cu 3.601 lire sterline

Cel mai mare sutien din lume, creat pentru a promova o campanie de prevenire a cancerului mamar, denumită "Wear It Pink", a fost vândut la licitaţie cu suma de 3.601 de lire sterline (4.481 de euro)

264 afișări
Imaginea articolului Cel mai mare sutien din lume, vândut cu 3.601 lire sterline

Cel mai mare sutien din lume, vândut cu 3.601 lire sterline (Imagine: Digital Spy)

Proprietarii site-ului GoldenPalace.com au cumpărat acest articol de lenjerie intimă uriaş, participând la licitaţia organizată pe eBay, informează femalefirst.co.uk.

Sutienul roz fosforescent, lung de 30 de metri, se adaugă astfel colecţiei deţinute de această companie, care cumpără tot felul de obiecte ciudate, dar frumoase, din lumea întreagă.

O şuviţă din părul cântăreţului Justin Bieber, un test de sarcină folosit de cântăreaţa Britney Spears şi o piatră renală a actorului William Shatner sunt doar câteva dintre obiectele cumpărate de-a lungul anilor de actualii proprietari ai sutienului.


Site-ul Chillisauce.co.uk l-a vândut la finalul licitaţiei de 10 zile de pe eBay, împreună cu certificatul emis de Guinness World Record, care atestă faptul că acel articol este cel mai mare sutien din lume.

Noii proprietari ai sutienului uriaş au plătit, într-o licitaţie paralelă, suma de 28.000 de dolari pentru un sendviş cu brânză pe care apare chipul Fecioarei Maria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici