Cel mai scump "5" din lume. De ce acest bărbat a plătit 9 milioane de dolari pe un număr de înmatriculare

Pentru miliardarii din Emiratele Arabe Unite, maşina nu este completă fără o plăcuţă de înmatriculare cu o singură cifră, notează CNNMoney.com.

579 afișări
Imaginea articolului Cel mai scump "5" din lume. De ce acest bărbat a plătit 9 milioane de dolari pe un număr de înmatriculare

Cel mai scump "5" din lume. De ce acest bărbat a plătit 9 milioane de dolari pe un număr de înmatriculare

Dezvoltatorul de proprietăţi Balwinder Sahni a dorit ca maşina sa să poarte pe plăcuţa de înmatriculare o singură cifră – 5. Şi-a dorit-o atât de mult încât a licitat pentru ea 33 de milioane de dirhami, adică 9 milioane de dolari, într-o licitaţie realizată de Guvern la începutul acestei luni.

A fost una dintre cele mai mari sume cheltuite pe un număr de înmatriculare, deşi mai mică decât cea de 14 milioane de dolari, plătită de un om de afaceri, în 2008.

Sahni spune acum că nu poate ieşi în public fără ca lumea să nu-l oprească şi să-i ceară o fotografie. Sunt însă alţii deloc impresionaţi, care-l acuză că iroseşte banii. „Oamenii comentează fără a mă cunoaşte, fără a şti ce tip de persoană sunt”, a declarat Sahni pentru CNNMoney, adăugând că se consideră „un om simplu”.

Plăcuţele de o singură cifră împodobesc acum două dintre cele şase automobile Rolls Royce ale sale. El a mai achiziţionat o plăcuţă cu Nr. 9, pentru 6,7 milioane de dolari, anul trecut. 

Citiţi continuarea articolului pe www.businessmagazin.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici