Cele mai aşteptate albume din 2009

După un an care a fost unul nu tocmai bun pentru industria muzicală, 2009 se anunţă a fi un an prolific, numeroşi artişti anunţându-şi lansarea noilor materiale discografice, informează MTV.com.

17 afișări
Imaginea articolului Cele mai aşteptate albume din 2009

Artistul hip-hop Jay Z

Astfel, la începutul anului, în ianuarie, cele mai aşteptate albume vor fi:

"Working on a Dream", al 16-lea material discografic semnat Bruce Springsteen and the E Street Band

"Tonight Franz Ferdinand", al 3-lea album al trupei scoţiene Franz Ferdinand, care se bucură de influenţe africane.

Februarie va îmbogăţi industria hip hop cu materiale discografice ale unor artişti celebri ca:

Mos Def - "The Ecstatic"

Busta Rhymes - "Back On My BS", album care va conţine piese produse de Pharell, dar şi colaborări cu Akon, T.I, Lil Wayne.

50 Cent - "Before I Self Destruct" , material care se va bucura odată cu lansarea sa şi de un nou film scris, produs, regizat şi jucat de artistul hip-hop.

Bow Wow - "New Jack City 2"

Missy Elliot - "Block Party", discul bucurându-se de prezenţa unor artişti ca Timbaland, Pharell, T-Pain.

Erykah Badu - "New Amerikah Part Two (Return of the Ankh)".

Evenimentul lunii martie va fi lansarea celui de-al 12 -lea album U2, "No line on the Horizon".

În aprilie, Dave Matthews Band revin cu un material produs de Rob Cavallo (Green Day, My Chemical Romance).

Până la sfârşitul anului, în industria muzicală vor mai apărea alte noi materiale discografice semnate de artişti precum: Beastie Boys, Dr. Dre - "Detox", un album la care artistul a lucrat mai bine de 5 ani, Jay Z - "The Blueprint 3", Green Day, Prince - "MPLSOUND", "Lotus Flower","Elixir", artistul plănuind să lanseze 3 albume anul acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici