Cele mai ciudate baruri şi restaurante din lume

Cum ar fi să iei cina într-un local care arată ca un submarin sau într-altul în care te simţi ca într-un cavou. Decorurile despre care vorbim le regăsim în două din cele mai ciudate restaurante din lume.

155 afișări
Imaginea articolului Cele mai ciudate baruri şi restaurante din lume

Cele mai ciudate baruri şi restaurante din lume (Imagine: www.businessmagazin.ro)

În alte părţi locurile sunt foarte strâmte, au pereţii acoperiţi cu graffiti sau se inspiră din realizările unor graficieni sau scriitori celebri, potrivit BBC.com. Barul si restaurantul israelian Red Sea Star îţi permite să iei masa sub nivelul mării, cu vedere la peşti şi corali, iar în barul Albatross din capitala Japoniei nu încap mai mult de zece persoane. Spaţiul este atât de redus încât băuturile sunt servite printr-o deschidere între etaje.

Citeşte mai multe despre cele mai ciudate baruri pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici