Cele mai elegante vedete de la Oscar - GALERIE FOTO

Armani, Chanel, Oscar de la Renta sau Donna Karan se numără printre cei care au dominat pe covorul roşu la ediţia de anul acesta a premiilor Oscar prin stil şi eleganţă, vedete precum Jennifer Lopez, Sarah Jessica Parker, Cameron Diaz sau Penelope Cruz alegând să poarte rochii semnate de aceştia.

292 afișări
Imaginea articolului Cele mai elegante vedete de la Oscar - GALERIE FOTO

Jennifer Lopez a ales să poarte o rochie Armani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La cea de-a 82-a gală a Academiei de film americane, Penelope Cruz a purtat o rochie semnată de Donna Karan, actriţa Cameron Diaz a optat pentru o rochie a lui Oscar de la Renta, iar Demi Moore a purtat o creaţie semnată de Versace.

Sandra Bullock a obţinut Oscarul pentru cel mai bun rol principal feminin, pentru partitura din "The Blind Side", la cea de-a 82-a ediţie a premiilor Academiei de film americane, ea alegându-şi o rochie care s-a ridicat la înălţimea premiului obţinut.

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez a ales să poarte o rochie Armani.

Maggie Gyllenhaal, care a fost nominalizată la premiul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar pentru partitura din "Crazy Heart", a ales să poarte o rochie semnată de Dries van Noten.

Actriţa Sarah Jessica Parker a purtat o rochie Chanel. Şi Diane Kruger, care a jucat în "Inglourious Basterds", a ales tot o creaţie Chanel.

Kate Winslet a ales să poarte o rochie Yves saint Laurent, iar Queen Latifah a optat pentru o rochie Badgley Mischka.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici