Cele mai frumoase destinaţii turistice - GALERIE FOTO

Oraşul indian Udaipur, cunoscut şi sub numele de "Veneţia estului", a fost desemnat "cea mai frumoasă destinaţie pentru turişti", în 2009, în urma unui sondaj efectuat de revista Travel+Leisure, detronând oraşul Bangkok, câştigătorul din 2008.

719 afișări
Imaginea articolului Cele mai frumoase destinaţii turistice - GALERIE FOTO

Oraşul indian Udaipur, cunoscut şi sub numele de "Veneţia estului" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Insula Bali din arhipelagul indonezian a depăşit insulele Galapagos şi a fost desemnată "cea mai frumoasă insulă", în urma acestui sondaj anual, dominat de destinaţii de vacanţă exotice.

Cititorii revistei Travel+ Leisure au desemnat Bushmans Kloof Cedar Mountains, din Africa de Sud, drept cel mai bun hotel din lume, iar Singapore Airlines şi-a păstrat titlul de "cea mai bună companie aeriană din lume".

Nancy Novogrod, editorul-şef al revistei Travel+ Leisure, consideră că sondajul din acest an reflectă schimbările în preferinţele turiştilor, într-o economie în schimbare, iar oraşul Uidapur, celebru pentru canalele şi palatele sale, reprezintă destinaţia de vacanţă preferată în 2009 de occidentalii bogaţi.

"Valoarea, intimitatea, serviciile şi obiectivele de vizitat reprezintă priorităţile de top", a explicat Nancy Novogrod.

În clasamentul oraşelor turistice s-au regăsit Cape Town, Bangkok, Buenos Aires, Chiang Mai şi Luang Prabang. Favoritele precum New York, Florenţa, Roma şi San Francisco au rămas în topul 10 al principalelor destinaţii turistice.

Rezultatele acestui sondaj au fost publicate după centralizarea voturilor online ale cititorilor revistei citate. Revista "Travel+ Leisure" îşi va onora câştigătorii pe 21 iulie, la New York.

Lista completă "World's Best Awards" este disponibilă la travelandleisure.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici