Cele mai ÎNFRICOŞĂTOARE drumuri din Statele Unite şi poveştile de groază care le-au făcut celebre - VIDEO

Mai multe drumuri din Statele Unite sunt subiect pentru poveşti de groază şi legende care, adevărate sau nu, le transformă în destinaţii care ar trebui evitate de oricine se sperie uşor.

33420 afișări
Imaginea articolului Cele mai ÎNFRICOŞĂTOARE drumuri din Statele Unite şi poveştile de groază care le-au făcut celebre - VIDEO

Cele mai ÎNFRICOŞĂTOARE drumuri din Statele Unite şi poveştile de groază care le-au făcut celebre - VIDEO

Clinton Road, West Milford, New Jersey

Locuitorii din zonă ştiu poveştile despre faruri-fantomă care apar de nicăieri, urmăresc şoferii la distanţe îngrijorător de mici, iar apoi dispar deodată. Dintr-o grădină zoologică abandonată ar fi rămas un soi de creaturi înfricoşătoare, dintre care una seamănă cu o căprioară albinoasă posedată. La Old Boy Bridge (Podul băiatului bătrân), dacă arunci o monedă peste margine, se presupune că fantoma unui băiat înecat îţi va arunca piatra înapoi. În plus, Clinton Road este considerat a fi un loc preferat de culte sataniste, scrie huffingtonpost.com.

;

Kelly Road, Ohioville, Pennsylvania

Se spune că atunci când animalele aleargă pe secţiunea din drum cunoscută sub numele de "Mystery Mile" (Mila misterului), devin brusc alienate mintal şi turbate. O locuitoare s-a plâns şi de prezenţa unui băiat palid, în zdrenţe, umblând prin curtea ei, înconjurat de o aură ciudată de culoare albă.

Dead Man’s Curve (Curba mortului), Clermont County, Ohio

Prinsă între două şosele obişnuite, curba aceasta este atât de bruscă încât a provocat pierderea multor vieţi. În anii 60, un grup de adolescenţi aflaţi într-o maşină a suferit un accident fatal; martorii spun că şi acum mai întâlnesc forme plutitoare ale maşinii alături de cea pe care a lovit-o. Alţi locuitori pretind că au văzut un autostopist fără chip, precum şi trăsuri cu aspect antic, de asemenea implicate în accidente din secolul trecut.

The Devil’s Promenade (Promenada diavolului), în apropiere de Hornet, Missouri

Această bucată de drum situată între Missouri şi Kansas îşi datorează notorietatea apariţiilor bizare pe care se presupune că le găzduieşte în fiecare seară. "Spooklight", de exemplu, este un ochi de lumină care clipeşte printre copaci pentru mult timp după ce soarele a apus complet. Este de obicei de culoare verde, dar se spune că îşi schimbă culoarea şi dimensiunea, iar nimeni nu ştie de unde ar putea proveni. Potrivit unei legende, ochiul de lumină ar fi spiritul a doi americani nativi care ar fi fost iubiţi şi care acum au grijă unul de celălalt.

Boy Scout Lane (Aleea băiatului cercetaş), Stevens Point, Wisconsin

Una dintre legendele locale povesteşte despre un grup de băieţi cercetaşi aflat într-o excursie cu cortul în anii 50. Într-o noapte, tinerii ar fi fost omorâţi de liderul grupului, iar fantomele lor încă bântuie drumul şi apar la întâmplare, câteodată acoperite în sânge. Pământul din jurul drumului este în prezent proprietate privată şi nu poate fi accesat de oricine, lucru care trezeşte şi mai multe bănuieli.

Prospector’s Road, Georgetown, California

În timpul Goanei după aur din California, la mijlocul secolului IX, când mii de bărbaţi săpau zi şi noapte după metalul preţios, minerii obişnuiau să ucidă pe oricine care era avid la rândul său de bogăţie şi care se lăuda prea tare cu descoperirile sale. Se spune că una dintre aceste victime apare din tufişuri pe acest drum pe jumătate pavat, şoptind în repetate rânduri "Luaţi-vă mâinile de pe ce am găsit".

Mona Lisa Drive, New Orleans, Louisiana

Se spune că un filantrop înstărit a donat banii necesari pentru ridicarea unui parc în New Orleans cu condiţia să includă o statuie a iubitei sale fiice Mona, care murise recent. Cu timpul, statuia a fost vandalizată de adolescenţii care obişnuiau să îşi petreacă timpul în parc. De atunci, o fantomă a Monei ar fi trecut pe lângă maşinile care circulau pe drum, gemând şi zgâriind geamul din dreptul scaunului de pasager.

Shades of Death Road (Drumul "Umbrele morţii"), Warren County, New Jersey

În timpul nopţii, pe lângă ceaţa densă şi cerul de o strălucire inexplicabilă, oricine locuieşte sau trece prin zonă are motiv să se teamă de o lumină albă ciudată care străluceşte la marginea drumului, într-un loc numit Lenape Lane. Legenda spune că, dacă lumina devine roşie în timp ce este privită de cineva, această persoană moare imediat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici