Cele mai mari festivaluri de profil îşi unesc forţele şi transmit filme online gratuit

  • Ca urmare a anulării sau amânării ediţiilor de anul acesta, festivalurile de film se mută şi ele în online
  • Super-festivalul de film 'We Are One' vine începând cu 29 mai pe YouTube şi va dura 10 zile
  • Peste 20 de festivaluri s-au unit şi oferă gratuit filme online
934 afișări
Imaginea articolului Cele mai mari festivaluri de profil îşi unesc forţele şi transmit filme online gratuit

Cele mai mari festivaluri de profil îşi unesc forţele transmit filme online gratuit

Pandemia a închis cinematografele din toată lumea şi a dus la anularea unor festivaluri anuale cu tradiţie, precum Cannes sau New York.

Industria filmului s-a adaptat rapid situaţiei şi vine cu un eveniment global, pe parcursul a 10 zile, în care vei putea vedea gratuit pe Youtube conţinut promovat de festivalurile de film de la Berlin, Cannes, Sundance, Toronto, Tribeca sau Veneţia, printre altele.

Producţiile care vor fi difuzate nu au fost încă anunţate, dar se aşteaptă să fie lungmetraje în premieră, documentare, spectacole de comedie sau conferinţe.

Anularea festivalurilor a lăsat producătorii de film şi studiourile fără ocazii importante de a-şi promova noutăţile, iar închiderea cinematografelor face găuri serioase în buzunarele tuturor celor din industrie.

"Filmele extraordinare şi talentele" trebuie scoase în evidenţă în continuare şi aduse mai aproape de public, spun organizatorii Festivalului de la Cannes.

Şi organizatorii festivalului de film Tribeca de la New York, proaspăt anulat, cred că "lumea are nevoie acum să se vindece" şi că o astfel de iniţiativă poate să ne unească şi inspire.

Participarea la acest festival este gratuită, însă suntem încurajaţi să donăm către Organizaţia Mondială a Sănătăţii pentru fondul de solidaritate COVID-19.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici