Cele mai spectaculoase 10 hoteluri din lume - GALERIE FOTO

Deţinătorii de hoteluri încearcă din răsputeri să îşi surprindă plăcut vizitatorii şi să atragă din ce în ce mai mulţi oameni care să le treacă pragul. Deseori, este dificil, dar spre norocul turiştilor, există câteva hoteluri care ies din tipare cu uşurinţă. Unele uimesc prin arhitectura exterioară, în timp ce altele surprind prin interiorul luxos şi priveliştile care îţi iau răsuflarea. Iată câteva dintre cele mai spectaculoase hoteluri din întreaga lume.

6711 afișări
Imaginea articolului Cele mai spectaculoase 10 hoteluri din lume - GALERIE FOTO

Cele mai spectaculoase 10 hoteluri din lume - GALERIE FOTO (Imagine: Shutterstock/ Mediafax Foto)

Conrad Maldives — insulele Maldive

Atracţia principală a acestui hotel este restaurantul subacvatic, care permite oaspeţilor să admire peştii în timp ce savurează bucate tradiţionale locului.

Ecocamp Patagonia — Torres del Paine, Chile

Acest hotel impresionează prin armonizarea luxului cu mediul înconjurător, fiind construit numai din materiale eco, dar în acelaşi timp, punând la dispoziţia turiştilor condiţii de lux.

Montana Magica Lodge — Neltume, Chile

Tot în Chile se găseşte acest hotel desprins parcă din basme, iar ceea ce îl scoate în evidenţă, pe lângă aspectul feeric, este faptul că nu există o intrare normală pentru turişti. Aceştia trebuie să treacă peste un pod din lemn pentru a intra în incintă.

Giraffe Manor — Nairobi, Kenya

Această unitate de cazare este atractivă, deoarece este amplasată în mijlocul unui parc local de girafe. Acestea sunt prietenoase, iar oaspeţii au voie să hrănească girafele cu mâncare specială, care se găseşte în sala de mese.

Hotel Attrap Reves — Allauch, Franţa

Camerele acestui hotel sunt de fapt boxe transparente, care arată ca nişte baloane uriaşe, toate fiind situate în pădure, sub cerul liber. Fiecare turist primeşte de la recepţie un telescop şi o mapă a stelelor.

Ice Hotel — Jukkasjarvi, Suedia

Acest hotel, vechi de 25 de ani, îşi schimbă înfăţişarea în fiecare primăvară, când vine căldura şi topeşte gheaţa. Fiecare oaspete primeşte lenjerie termică, căciuli şi saci de dormit.

Hotel Hang Nga — Dalat, Vietnam

Hotelul arată ca un trunchi de copac masiv, iar pereţii sunt atât de flexibili, încât par să se mişte spre podea. Turiştii aventuroşi au posibilitatea de a întâlni diferite animale care populează zona.

Resort Sant’Angelo— Matera, Italia

Partea mai veche a acestui hotel este construită în interiorul unei stânci, iar întreg hotelul a adoptat acest design stâncos, acest fapt reprezentând atracţia principală.

Capsule Inn Akihabara — Tokyo, Japonia

În acest hotel nu există camere, ci capsule de dormit, fiecare fiind echipată cu un pat, televizor şi radio.

Resort Le Manta — Zanzibar, Tanzania

Acest hotel este prevăzut cu apartamente care plutesc, una dintre camerele acestuia fiind subacvatică. În timpul zilei, oaspeţii se pot relaxa înotând, iar seara admirând lumea submarină.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici