Celia şi Impact, VJ-i la MTV

Trupa Impact şi cântăreaţa pop Celia vor fi, săptămâna aceasta, invitaţi să ocupe postul de VJ la MTV, urmând să prezinte câteva emisiuni ale postului de muzică.

7 afișări
Imaginea articolului Celia şi Impact, VJ-i la MTV

Celia şi Impact, VJ-i la MTV (Sursa: MTV)

După Şuie Paparude şi Alex (Yamasha), Celia urmează să prezinte marţi, de la ora 21.00, emisiunea "Hitlist România", topul celor mai difuzate piese, informează MTV. "Este ceva nou pentru mine, o provocare extrem de interesantă şi sunt foarte încântată să experimentez «rolul» de VJ MTV", a declarat cântăreaţa.

De asemenea, Cristina şi Rareş de la Impact sosesc, vineri, în studioul MTV, când, de la ora 21.00, vor comenta "Dance Floor Chart", topul celor mai fierbinţi piese din cluburi. "Mi se pare o alegere bună din partea MTV să ne invite să prezentam «Dance Floor Chart», pentru că suntem pasionaţi de muzica clubbing şi suntem la curent cu clasamentul topului", a spus Rareş, membru al trupei Impact.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici