Céline Dion şi-a anulat prima parte a turneului european "Courage". Ce se întâmplă cu show-ul din Bucureşti

  • Céline Dion şi-a anulat prima parte a turneului european "Courage", care trebuia să debuteze pe 21 mai, la Praga.
  • Show-ul din Bucureşti, programat pe 29 iulie, nu este deocamdată inclus pe lista concertelor anulate.
  • Artista spune că, deşi abia aşteaptă să revină pe scenă, sănătatea şi siguranţa tuturor în contextul pandemiei de COVID-19 sunt prioritare.
2696 afișări
Imaginea articolului Céline Dion şi-a anulat prima parte a turneului european "Courage". Ce se întâmplă cu show-ul din Bucureşti

Sursa foto: Profimedia

Cântăreaţa canadiană Céline Dion şi-a anulat prima parte a turneului european "Courage", care trebuia să debuteze pe 21 mai, în Cehia, la Praga.

În total, 28 de concerte programate în 19 oraşe, până pe 25 iulie, au fost amânate, "până va fi prudent să mergem înainte cu astfel de evenimente în localităţile afectate", spune artista.

Deocamdată nu se ştie dacă show-ul din Bucureşti, programat pe 29 iulie, va fi şi el anulat.

Turneul de promovare a noului album al lui Dion, "Courage", primul în limba engleză al ei din ultimii şase ani, a fost lansat în Quebec, în septembrie 2019, însă a fost întrerupt în martie, din cauza pandemiei de COVID-19, când ajunsese în America de Nord.

"Abia aştept zilele când vom putea din nou să împărtăşin bucuria cântatului şi dansatului împreună. Pentru moment, sănătatea şi siguranţa sunt prioritare pentru toată lumea... dar abia aştept să mă întorc pe scenă şi să fiu împreună cu voi din nou", a spus artista, premiată cu două trofee Oscar şi cinci Grammy, în comunicatul publicat pe conturile sale de social media. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici