CEO-ul Yahoo, Marissa Mayer, a dat 35 milioane de dolari pe o vilă în San Francisco - FOTO

Directorul general al Yahoo, Marissa Mayer, şi soţul ei, investitorul Zach Bogue, au încheiat cea mai mare tranzacţie derulată vreodată de particulari pe piaţa rezidenţială din San Francisco, achiziţionând o vilă de lux pentru 35 milioane de dolari, potrivit Huffington Post.

432 afișări
Imaginea articolului CEO-ul Yahoo, Marissa Mayer, a dat  35 milioane de dolari pe o vilă în San Francisco - FOTO

CEO-ul Yahoo, Marissa Mayer, şi-a cumpărat vilă în San Francisco pentru 35 milioane de dolari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Casa are o suprafaţă de peste 1.000 metri pătraţi şi este amplasată pe "aleea miliardarilor", în vecinătatea reşedinţelor fondatorului Oracle Larry Ellison, fondatorului Zynga Mark Pincus sau magnatului Gorgon Getty.

Vila are patru niveluri, şase dormitoare şi şapte băi, cu singura piscină în aer liber încălzită din zonă.

Locuinţa, cu vedere la Podul Golden Gate, este dotată cu cinci şeminee, două bucătării, garaj pentru patru autoturisme şi pivniţă de vinuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici