Cesaria Evora cântă, în premieră, la Chişinău

Celebra interpretă de culoare Cesaria Evora va susţine, în premieră, un concert live la Chişinău, în data de 19 noiembrie, în incinta Palatului Naţional, informează agenţia BASA.

5 afișări
Imaginea articolului Cesaria Evora cântă, în premieră, la Chişinău

Cesaria Evora cântă, în premieră, la Chişinău

Evenimentul face parte din turneul internaţional al interpretei, care include concerte în Franţa, Anglia şi Ucraina.

Concertul va începe la orele 19.00 şi este organizat de compania Orange.

Cesaria Evora, alintată Cize de prieteni, s-a născut în 1941, în Insulele Capul Verde. Ea s-a făcut cunoscută prin morna, un stil de muzică sentimental, ce amestecă fado portughez cu jazz şi muzica latină. Sonorităţile folk sunt filtrate de chitară, vioară, acordeon şi clarinet. Evora cântă întotdeauna cu picioarele desculţe, în semn de solidaritate cu femeile şi copiii săraci din ţara sa, ale căror suferinţe le exprimă prin cântecele sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici