Charlie Sheen: Contractele prenupţiale otrăvesc căsnicia

Actorul Charlie Sheen, care s-a logodit cu starleta porno Brett Rossi în timpul vacanţei de Valentine's Day, în Hawaii, a confirmat că nu va semna un contract prenupţial cu viitoarea lui soţie, declarând pentru site-ul TMZ că astfel de documente "otrăvesc căsnicia".

324 afișări
Imaginea articolului Charlie Sheen: Contractele prenupţiale otrăvesc căsnicia

Charlie Sheen şi Brett Rossi (Imagine: Hepta)

Cu o avere estimată la 125 milioane de dolari, Charlie Sheen are cinci copii din relaţiile anterioare, iar în prezent plăteşte 110.000 de dolari pe lună pensie alimentară pentru cei patru copii minori, informează dailymail.co.uk.

Cu toate acestea, starul serialului TV "Anger Management" a declarat că îşi doreşte copii şi cu viitoarea lui soţie, în vârstă de 24 de ani, deşi nu în viitorul foarte apropiat, deoarece cuplul "se distrează atât de mult, încât ar trebui să fie declarat ilegal", a mai spus Charlie Sheen, care a cunoscut-o pe Brett Rossi în 2013.

Logodnica lui Sheen, cu o carieră de trei ani în industria filmelor pentru adulţi, s-a retras din activitate "cu şapte luni în urmă", iar cel mai recent film al său, "My Sister's Husband", a fost lansat în octombrie.

Charlie Sheen a fost căsătorit cu Donna Peele (între 1995 - 1996), cu Denise Richards (2002 - 2006) şi cu Brooke Mueller (2008 - 2011).

Din relaţiile anterioare, Charlie Sheen are cinci copii - Sam şi Lola, cu Denise Richards, şi gemenii Bob şi Max, cu Brooke Mueller, precum şi o fiică în vârstă de 30 de ani, Cassandra Estevez, dintr-o relaţie cu fosta iubită din liceu Paula Profit.

În 2010, Charlie Sheen a fost cel mai bine plătit actor de televiziune din lume, câştigând 1,8 milioane de dolari pentru fiecare episod din serialul de comedie "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men", în care a interpretat rolul personajului Charlie Harper, un afemeiat notoriu.

Viaţa personală a actorului a fost la rândul ei una deosebit de turbulentă, marcată de numeroase scandaluri intens mediatizate, provocate de dependenţa de alcool şi de droguri, divorţuri şi violenţă conjugală. De altfel, din cauza acestor scandaluri, Charlie Sheen a fost concediat în 2011 din distribuţia serialului "Doi bărbaţi şi jumătate".

În prezent, Charlie Sheen joacă în serialul "Anger Management", care este difuzat de televiziunea americană FX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici