Charlie Sheen, vizibil afectat de problemele cu alcoolul şi drogurile. Cum arată actorul, la 46 de ani - FOTO

Charlie Sheen este afectat de problemele pe care le are cu alcoolul şi drogurile, actorul arătând din ce în ce mai obosit şi îmbătrânit.

39971 afișări
Imaginea articolului Charlie Sheen, vizibil afectat de problemele cu alcoolul şi drogurile. Cum arată actorul, la 46 de ani - FOTO

Charlie Sheen, vizibil afectat de problemele cu alcoolul şi drogurile. Cum arată actorul, la 46 de ani (Imagine: Hepta)

Actorul în vârstă de 46 de ani şi-a făcut apariţia în Los Angeles, pe chipul său fiind vizibile efectele anilor de consum de alcool şi droguri, scrie dailymail.co.uk.

Charlie Sheen şi-a acoperit faţa cu o pălărie şi o pereche de ochelari de soare, însă tot a arătat complet diferit faţă de imaginea pe care o avea în urmă cu doar doi ani, părând obosit şi îmbătrânit.

Vedeta a declarat public că nu are intenţia de a renunţa la băutură, deşi viciul său i-au afectat atât cariera, cât şi viaţa personală.

Actorul american a fost concediat din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate" din cauza numeroaselor scandaluri din viaţa personală. Făcând parte din distribuţia "Doi bărbaţi şi jumătate", Sheen era vedeta de televiziune americană cel mai bine plătită, încasând 2 milioane de dolari pe episod.

Sheen va reveni pe micile ecrane într-un nou serial, despre cursuri de controlare a acceselor de furie. Serialul este inspirat de comedia "Al naibii tratament/ Anger Management", un film din 2003, în care Adam Sandler face terapie cu Jack Nicholson pentru a învăţa să-şi controleze accesele de furie.

Charlie Sheen a fost dintotdeauna un obişnuit al tabloidelor americane din cauza numeroaselor scandaluri şi probleme pe care le-a avut cu justiţia, ce au implicat drogurile, prostituţia şi violenţa conjugală.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici