Cheloo, de la Paraziţii, a povestit experienţa trăită joi în aeroportul "Henri Coandă"

Cheloo, de la Paraziţii, a rămas, joi, blocat în aeroportul "Henri Coandă" timp de câteva ore din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, declarând, vineri, la InfoPro, că doreşte să fie despăgubit de compania aviatică cu suma plătită pentru zborul spre Londra, informează InfoPro.

12 afișări
Imaginea articolului Cheloo, de la Paraziţii, a povestit experienţa trăită joi în aeroportul "Henri Coandă"

Cheloo, de la Paraziţii, a povestit experienţa trăită joi în aeroportul "Henri Coandă"

"La şapte şi jumătate dimineaţa au hotărât ei (personalul aeroportului, n.r.) că se amână toate zborurile. Erau oameni care stăteau de la ora cinci. Moş Crăciun era în sutien şi tanga pe pârtie şi deszăpezea, iar ei stăteau probabil la căldură şi beau cafea. La două jumătate au închis aeroportul şi nu deszăpezea nimeni nimic, nu zicea nimeni nimic, asta e problema. Am pierdut 300 de euro pentru că am fost până la aeroport şi înapoi", a povestit  Cheloo la InfoPro.

Cheloo, care încerca să ajungă la Londra alături de soţia sa, făcea parte din grupul de 400 de persoane care au petrecut peste 20 de ore pe holurile aeroportului "Henri Coandă" aşteptând două curse care să îi ducă la Londra şi Viena. Pasagerilor nu le-au fost prezentate explicaţii din partea reprezentanţilor celor două companii low-cost şi nu li s-a pus la dispoziţie hrană sau apă.

El a mai declarat la InfoPro că vrea să fie despăgubit de compania aviatică la care îşi făcuse rezervarea. Între timp, Cheloo a renunţat la decizia de a mai ajunge la Londra luna aceasta şi plănuieşte o altă călătorie la vară, când pistele "nu vor mai fi înzăpezite, avioanele îngheţate şi companiile aviatice neserioase".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici