Cher vrea să se căsătorească până la sfârşitul acestui an

Celebra cântăreaţă Cher vrea să se căsătorească până la sfârşitul acestui an cu iubitul său, Tim Medvetz, dar planurile sale de nuntă au fost date peste cap de o boală misterioasă de care suferă fiul ei, Elijah Blue Allman, informează femalefirst.co.uk.

15 afișări
Imaginea articolului Cher vrea să se căsătorească până la sfârşitul acestui an

Cher vrea să se căsătorească până la sfârşitul acestui an (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, artista se pregăteşte să se mărite cu Tim Medvetz până la sfârşitul acestui an, însă, din cauza bolii misterioase de care suferă fiul ei, nu se poate concentra asupra planurilor de nuntă.

"Ar trebui să fie cele mai frumoase momente din viaţa lui Cher. Se bucură de relaţia pe care o are cu aventurierul Tim şi plănuiesc să se căsătorească până la sfârşitul anului. Însă nu se poate gândi la altceva decât la boala de care suferă Elijah", potrivit unei surse din anturajul cântăreţei, citată de revista National Enquirer.

Fiul artistei, în vârstă de 32 de ani, a început să prezinte simptome ciudate în urmă cu doi ani, când s-a întors din New Delhi, India. Până în prezent, medicii nu au putut stabili un diagnostic.

"La început a crezut că a fost victima unei toxiinfecţii alimentare în India. De îndată ce s-a întors în Los Angeles, a început să se plângă de dureri de stomac şi avea simptome de gripă. Au urmat oboseala cronică, problemele intestinale şi durerile de cap. În ultimii doi ani, Elijah a urmat numeroase tratamente. Însă nu a obţinut niciun rezultat", a declarat aceeaşi sursă.

În prezent, fiul artistei urmează un tratament la clinica specializată Leonardis Klinik, din Germania.

Tim Medvetz, în vârstă de 38 de ani, este un celebru ciclist şi alpinist.

Cher în vârstă de 62 de ani, a mai fost căsătorită de două ori, cu cântăreţul şi politicianul Sonny Bono (1964 - 1975) şi cu Gregg Allman, de la The Allman Brothers (1975 - 1979). În afară de Elijah, Cher mai are o fiică, Chastity Bono, în vârstă de 39 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici