Cheryl Cole este bolnavă de malarie

Cheryl Cole a fost internată de urgenţă, duminică, într-o clinică privată din Londra, cântăreaţa britanică suferind de malarie, informează mirror.co.uk.

109 afișări
Imaginea articolului Cheryl Cole este bolnavă de malarie

Cheryl Cole este bolnavă de malarie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Medicii cred că artista britanică s-a îmbolnăvit după ce a fost muşcată de ţânţari, în Tanzania, unde a petrecut o vacanţă de şase zile, în iunie, împreună cu bunul ei prieten Derek Hough.

Cheryl Cole, în vârstă de 27 de ani, a fost internată duminică seară la clinica privată Cromwell din Londra. Cântăreaţa a făcut imediat după internare un set de analize şi a fost diagnosticată cu malarie. Cu o zi înainte, artista britanică leşinase în timpul unei şedinţe fotografice ce a avut loc în capitala Marii Britanii.

Prietenii artistei au declarat că aceasta nu se simţea prea bine de câteva zile, avea ameţeli şi febră.

Cheryl Cole va fi ţinută sub observaţie medicală încă trei zile în clinica londoneză unde va primi tratament specializat.

Cheryl Cole este membră a trupei Girls Aloud şi a juriului emisiunii TV "The X Factor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici