Chris Brown s-a bătut în avion cu bodyguardul său, pe care l-a "abandonat" în Insulele Bermude

Rapperul american Chris Brown a avut o altercaţie cu unul dintre bodyguarzii lui, pe care l-a "abandonat" apoi în Insulele Bermude, unde avionul său personal a făcut o escală, în drumul de întoarcere spre Statele Unite.

780 afișări
Imaginea articolului Chris Brown s-a bătut în avion cu bodyguardul său, pe care l-a "abandonat" în Insulele Bermude

Chris Brown s-a bătut în avion cu bodyguardul său, pe care l-a "abandonat" în Insulele Bermude (Imagine: AFP/ MediafaxFoto)

Controversatul rapper l-a abandonat pe Big Pat, care i-a fost bodyguard vreme de mulţi ani, în Insulele Bermude, unde avionul său personal a făcut o escală, informează dailymail.co.uk.

Un angajat al aeroportului a declarat pentru publicaţia The Bermuda Sun: "Nu cunosc toate detaliile despre toate faptele care s-au petrecut în avion. S-a petrecut ceva după ce avionul a aterizat pentru a face plinul şi pentru verificările tehnice, cu puţin timp înainte ca ei să se pregătească să plece din nou".

"Apoi, s-a produs ceva. Bodyguardul Big Pat a coborât primul. Stătea afară şi vorbea cu pilotul. Apoi Chris Brown şi un alt bărbat au coborât. Au intrat la serviciul de Vamă. Apoi au ieşit pentru a fuma o ţigară. Bodyguardul a intrat în clădire şi a spus că el nu va mai urca în acel avion", a adăugat aceeaşi sursă.

Bodyguardul a spus personalului de la aeroport că a avut "o altercaţie" cu Chris Brown. Big Pat a fost nevoit să se întoarcă la New York la bordul unui avion al companiei Jet Blue, după ce Chris Brown l-a dat afară din avionul său privat.

Rapperul american, în vârstă de 23 de ani, a făcut acea escală în drumul său spre Statele Unite, venind din Ghana, unde susţinuse un concert marţi seară.

Big Pat este bodyguardul care i-a fost alături lui Chris Brown vreme de mulţi ani, calmându-i de multe ori accesele de furie şi chiar încasând o sticlă în cap în timpul bătăii dintre Brown şi rivalul său Drake, în iunie 2012, într-un club din New York.

Miercuri seară, Chris Brown s-a aflat în centrul unei noi controverse, după ce a ameninţat un valet din parcarea unui club de bowling din Los Angeles din cauza unei taxe de 10 dolari.

Potrivit unei înregistrări video postate pe site-ul TMZ.com, Chris Brown părea extrem de enervat: "Dă-mi dracului cheile înapoi! Ai dracu' 10 dolari! Dă-mi cheile! Vom face praf acest club. Îţi promit asta!".

O sursă din anturajul rapperului susţine că artistul s-a enervat foarte tare din cauza faptului că s-a simţit "jecmănit".

Ceilalţi clienţi ai clubului de bowling PINZ din Los Angeles erau taxaţi doar cu 5 dolari de angajaţii care le parcau automobilele, însă Brown s-a simţit jecmănit, din cauza celebrităţii sale, atunci când i s-au cerut 10 dolari pentru taxa de parcare. "S-a enervat din cauza unui principiu, nu a sumei în sine", a precizat un prieten al cântăreţului.

Potrivit TMZ.com, starul a plecat de la acel club, dar nu se ştie deocamdată dacă a plătit sau nu taxa de parcare.

La doar câteva ore după aceea, Chris Brown a blocat o linie de circulaţie din apropiere de La Brea Boulevard şi Hollywood Boulevard cu automobilul său Dodge Viper.

Potrivit X17 Online, poliţia s-a apropiat de vehicul şi a constatat că acesta era gol. Chris Brown a apărut după o vreme, ieşind din clubul de noapte Emerson, şi a discutat cu poliţiştii, care i-au permis apoi să plece, fără să îl amendeze.

Chris Brown a pledat vinovat în 2009, la tribunal, în momentul în care procuratura l-a acuzat că a lovit-o şi bătut-o pe Rihanna. Rapperul a fost condamnat la muncă în folosul comunităţii, a fost obligat să urmeze cursuri de controlare a acceselor de furie, a primit un ordin de restricţie şi se află încă în perioada de libertate condiţionată.

Chris Brown este autorul pieselor de succes "Kiss Kiss" şi "Run It". Cel mai recent album al său se intitulează "Fortune" şi a fost lansat în iunie 2012. Materialul discografic este nominalizat la ediţia de anul acesta a Premiilor Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici