Rihanna îşi doreşte un copil în următorii cinci ani

Rihanna a mărturisit că şi-ar dori să aibă un copil în următorii cinci ani şi că se pregăteşte pentru o viaţă fără turnee şi fără un program încărcat, informează contactmusic.

430 afișări
Imaginea articolului Rihanna îşi doreşte un copil în următorii cinci ani

Rihanna (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cel mai probabil voi avea un copil. Şi mă rog să pot merge în vacanţă pentru o lună întreagă", a povestit cântăreaţa pentru Elle UK. "Am şi nişte mici rezerve, aşa că nu voi fi în turneu toată viaţa, a mai spus cântăreaţa care s-a împăcat recent cu Chris Brown, cu care a avut o relaţie tumultuoasă.

"Am vrut ca el să ştie cum e să mă piardă şi să simtă consecinţele acestui lucru. Şi când rahatul ăla (dragostea pentru el ) a revenit în viaţa mea, m-am simţit de parcă ar fi căzut un zid peste mine", a povestit Rihanna, referitor la faptul că s-a împăcat cu Brown, care a fost acuzat anterior că a lovit-o, lucru care a dus la despărţirea lor. "Trebuie să fiu sinceră cu mine, nu pot să îmi îngrop sentimentele", a adăugat ea.

Născută şi crescută în Barbados, Rihanna este una dintre cele mai de succes cântăreţe din lume. De la debutul ei din 2005, cântăreaţa a lansat un album în fiecare an, cu excepţia anului 2008. Potrivit revistei Forbes, Rihanna ocupă locul al treilea în topul celor mai bine plătite cântăreţe din lume, obţinând în 2012 venituri de 53 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici