Chris Martin de la Coldplay se lasă hipnotizat pentru terminarea noului album

Chris Martin de la Coldplay apelează la hipnoză pentru a se elibera de stresul şi presiunea acumulate în timp ce compune piesele pentru noul album al trupei sale, care se va intitula "Prospekt", informează cotidianul britanic The Mirror.

2 afișări
Imaginea articolului Chris Martin de la Coldplay se lasă hipnotizat pentru terminarea noului album

Chris Martin de la Coldplay se lasă hipnotizat pentru terminarea noului album

"A fost amuzant şi interesant", povesteşte Martin, în vârstă de 30 de ani, potrivit sursei citate.  "Am scris nişte piese bune ca rezultat al hipnozei", a mai spus el.

În decembrie a apărut pe site-ul trupei Coldplay o postare care sugera că formaţia aproape a terminat de înregistrat materialele pentru noul album.

Noul album al trupei, programat pentru a fi lansat anul acesta, va cuprinde piese precum "Lost", "Cemeteries Of London", "Violet Hill", "Poppy Fields", "42", "Yes!", "Leftrightleftrightleft" şi "Rainy Day". Acesta ar urma să fie cel de-al patrulea album de studio al trupei.

Potrivit New Musical Express (NME), formaţia plănuieşte, de asemenea, şi un turneu de promovare a noului album, în 2008.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici