VIDEO. Chrissy Teigen confirmă zvonurile: Ea şi John Legend aşteaptă al treilea copil

  • Chrissy Teigen şi John Legend vor deveni părinţi pentru a treia oară
  • Chrissy a postat pe Twitter un selfie video în care i se vede sarcina
  • Chrissy şi John au 2 copii prin fertilizare în vitro
276 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Chrissy Teigen confirmă zvonurile: Ea şi John Legend aşteaptă al treilea copil

Sursa FOTO: Instagram @chrissyteigen

După zvonurile din presă în care se anunţa un al treilea copil în familia lui John Legend, frumoasa Chrissy Teigen a postat pe Twitter o înregistrare în care i se vede deja sarcina care are cu aproximaţie 4-5 luni.

Celebrul cuplu american şi-au unit destinele oficial în 2013 iar de atunci Chrissy a avut probleme cu fertilitatea. Până în prezent artista şi Chrissy au 2 copii prin fertilizare în vitro, pe Luna de 4 ani şi pe Miles de doar 2 ani. Se pare că vestea i-a luat prin suprindere chiar şi pe părinţi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici