Christina Aguilera, însărcinată, a pozat nud pentru Marie Claire

Cântăreaţa americană Christina Aguilera, care în curând va deveni mamă, a acceptat să pozeze nud pentru ediţia din ianuarie 2008 a revistei americane Marie Claire.

20 afișări
Imaginea articolului Christina Aguilera, însărcinată, a pozat nud pentru Marie Claire

Christina Aguilera, însărcinată, a pozat nud pentru Marie Claire

Fotografiile sunt realizate în stilul celor care au avut-o ca protagonistă pe Demi Moore, pe când aceasta era însărcinată, şi care au apărut în 1991 în revista Vanity Fair.

Pe coperta revistei Marie Claire, Christina apare purtând doar o jachetă scurtă, descheiată, informează dailymail.co.uk.

Aguilera a dezvăluit că sarcina a fost o surpriză pentru ea şi pentru soţul său, producătorul muzical Jordan Bratman.

"Plănuiam să încercăm după încheierea turneului", a declarat cântăreaţa. "Deci am renunţat la pilulele anticoncepţionale pentru a-mi pregăti corpul, pentru că nu ştiam cât va dura până voi rămâne însărcinată. Câteodată durează acest lucru", a adăugat cântăreaţa.

Deoarece a descoperit că este însărcinată cu o lună înainte de încheierea celui mai recent turneu al său, cântăreaţa a purtat pe scenă un aparat de monitorizare cardiacă pentru a-şi proteja copilul.

"Am fost paranoică", a recunoscut cântăreaţa.

"Ar fi putut să se întâmple atât de multe lucruri rele - cineva ar fi putut să alunece, cineva ar fi putut să cadă peste mine, eu aş fi putut să cad. Nu am vrut să-mi pun copilul în pericol din cauza spectacolului", a mai spus aceasta.

"Nu am vrut ca publicul să se simtă inconfortabil, adică să exclame «Femeie însărcinată pe scenă! Oare va fi în regulă?». Dar am vrut să anunţ acest lucru echipei mele de muzicieni şi dansatori, pentru că am vrut să mă asigur că mă vor proteja", a mai spus Aguilera.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici