Christina Aguilera va debuta ca actriţă de film într-un musical

Cântăreaţa americană Christina Aguilera în va face debutul ca actriţă pe marele ecrane în filmul "Burlesque", un musical contemporan produs de Screen Gems şi regizat de Steven Antin, autorul scenariului filmului "Erin Brockovich", informează variety.com.

118 afișări
Imaginea articolului Christina Aguilera va debuta ca actriţă de film într-un musical

Christina Aguilera va debuta ca actriţă de film într-un musical (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Christina Aguilera va interpreta rolul unei tinere cântăreţe ambiţioase, dintr-un mic oraş de provincie, care va descoperi dragostea, spiritul de familie şi succesul într-un club neoburlesc din Los Angeles. Filmările sunt programate să înceapă la sfârşitul acestui an.

Deşi Christina Aguilera a câştigat patru premii Grammy, un Latin Grammy şi a vândut peste 25 de milioane de albume, ea nu a jucat niciodată într-un film, cu toate că şi-a împrumutat vocea unui personaj din filmul "Povestea unui rechin/ Shark Tale" (2006).

"Acest proiect a fost scris cu ea în minte", a declarat Clint Culpepper, directorul companiei Screen Gems. Această înţelegere între cântăreaţa americană şi studiourile producătoare a fost realizată într-o perioadă în care filmul ce avea ca star o altă cântăreaţă, Beyonce Knowles, thrillerul "Obsessed", a ajuns în fruntea box office-ului nord-american.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici