Christina Aguilera vrea să înveţe să gătească

Cântăreaţa Christina Aguilera plănuieşte să îşi schimbe stilul de viaţă pentru a avea mai mult timp să gătească pentru familia sa - soţul său Jordan Bratman, producător muzical, şi fiul lor de un an şi jumătate, Max, informează femalefirst.co.uk.

13 afișări
Imaginea articolului Christina Aguilera vrea să înveţe să gătească

Christina Aguilera vrea să înveţe să gătească (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu am timp pentru gătit. Mama mea este o bucătăreasă foarte bună şi îmi place ideea ca fiul meu să-şi dorească mâncare gătită", a declarat ea.

"Când va mai creşte, îmi voi face timp. Vreau să învăţ să gătesc mâncăruri delicioase", a mai spus cântăreaţa.

În ciuda faptului că nu are experienţă la bucătărie, Aguilera subliniază faptul că iubeşte mâncarea."Fac sport şi mănânc cât de bine pot. De fapt, probabil că din cauza asta trebuie să fac exerciţii - sunt aşa o gurmandă. Iubesc mâncarea", a spus ea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici