Cine este noul iubit al lui Sharon Stone - FOTO

Actriţa americană Sharon Stone are o relaţie cu Michael Wudyka, un magnat din industria hotelieră americană, cu care a început să se întâlnească la scurt timp după ce s-a despărţit de fostul ei iubit, modelul în vârstă de 27 de ani Martin Mica.

933 afișări
Imaginea articolului Cine este noul iubit al lui Sharon Stone - FOTO

Sharon Stone (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Michael Wudyka, în vârstă de 46 de ani, este un om de afaceri care deţine clădirea East Hampton Studio şi lanţul hotelier Enclave Inn din regiunea exclusivistă Hamptons, aflată în apropiere de New York.

Sharon Stone, în vârstă de 55 de ani, a fost văzută pentru prima dată în compania lui Michael Wudyka în luna aprilie, la dineul Creative Coalition organizat la Washington, relatează contactmusic.com.

Michael Wudyka, descris ca un bărbat foarte raţional, nu a însoţit-o pe noua lui iubită în luna mai, la Festivalul de Film de la Cannes, unde actriţa americană a impresionat din nou cu aspectul ei tânăr şi cu ţinutele sale elegante şi provocatoare.

Sharon Stone s-a despărţit de fostul ei iubit, modelul argentinian Martin Mica, în vârstă de 27 de ani, în luna ianuarie, după o relaţie care a durat opt luni.

Actriţa americană are trei fii adoptaţi - Roan, în vârstă de 13 ani, adoptat cu fostul ei soţ Phil Bronstein, Laird, în vârstă de opt ani, şi Quinn, în vârstă de şase ani.

Sharon Stone este actriţă şi producătoare de film. Ea s-a remarcat în filmul "Total Recall" (1990), în care a jucat alături de Arnold Schwarzenegger, şi a devenit celebră pe plan internaţional după rolul din "Instinct primar", în 1992. Sharon Stone a primit un premiu Emmy pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune-dramă, în 2004, graţie rolului său de invitat special în serialul "The Practice", dar şi un Glob de Aur, în 1995, pentru rolul din "Casino", care i-a adus şi o nominalizare la Oscar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici