Cine este şi cum arată Alina Maria Binder, logodnica prinţului Nicolae

Nepotul Regelui Mihai I al României, Nicolae Medforth-Mills, şi-a anunţat astăzi logodna cu aleasa inimii lui, românca Alina Maria Binder.

11327 afișări
Imaginea articolului Cine este şi cum arată Alina Maria Binder, logodnica prinţului Nicolae

Cine este şi cum arată Alina Maria Binder, logodnica prinţului Nicolae

Alina-Maria Binder (29 de ani) şi Nicolae Medforth-Mills (32 de ani) se vor căsători în vara anului viitor, după ce nepotul Regelui Mihai a făcut cererea în căsătorie în urmă cu o lună, în timpul vacanţei petrecute împreună în Cornwall, iar fostul suveran i-a dat binecuvântarea.

Potrivit contului său de Facebook, tânăra este pasionată de aviaţie, urmează un curs pentru a putea obţine un atestat de copilot şi a lucrat la o companie de transport Miiles. 

Alina-Maria Binder a făcut Şcoala de Muzică şi Arte Plastice din Bucureşti şi a terminat Colegiul Naţional I.L. Caragiale. Ulterior, a studiat la Academia de Studii Economice (ASE) şi a absolvit un master în Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană la SNSPA. 

Nicolae Medforth-Mills şi-a pierdut statutul de principe şi titulatura de Alteţă Regală în luna august a anului 2015, în urma unei decizii a Regelui Mihai I. Fostul suveran acuza un comportament nedemn de un reprezentant al Casei Regale, după ce în presă s-au făcut speculaţii referitoare la o relaţie amoroasă pe care principele a avut-o cu o colaboratoare de-ale sale din România, relaţie din care a rezultat un copil. Totodată, Regele Mihai a decis să-l excludă din linia de succesiune la Coroana României.

„Alina este o persoană foarte specială pentru mine şi îmi doresc ca împreună să păşim într-un nou şi asumat capitol al vieţii noastre. De asemenea, suntem încrezători că valorile morale pe care le-am moştenit de la familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit împreună. Am cerut acordul părinţilor domnişoarei Binder, aceştia dându-ne încuvinţarea şi bucurându-se alături de noi. De asemenea, am împărtăşit fericita veste bunicului meu, Majestatea Sa Regele Mihai şi familiei. Suntem încântaţi că am primit binecuvântările şi mesajele Lor de felicitare”, a declarat Nicoale Medforth-Mills, conform agenţiei Mediafax.

Conform fostului principe, nunta lor va avea loc în vara anului viitor. Alina Maria Binder are 29 de ani şi a lucrat pentru Asociaţia pilioţilor şi proprietarilor de aeronave din România (AOPA). În urmă cu şase ani a avut o relaţie amoroasă cu fiul lui Vasile Blaga, Sebastian.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici