Cine sunt de fapt Illuminati şi ce urmăresc "Stăpânii din umbră"

Închipuie-ţi, fie chiar pentru o clipă, că tot ce ştii despre realitatea înconjurătoare e un mare fals. Că mare parte din ceea ce serveşte Mass-Media sunt minciuni şi manipulări grosolane. Că tot ce se spune "liber" nu este decât rezultatul unui fals care izvorăşte dintr-un lung şir de minciuni oficiale. Poate nu este adevărat, poate că totul nu este decât o simplă concepţie conspiraţionist-alarmist-apocaliptică, la mare modă în aceste vremuri. Dar dacă este adevărat?

57291 afișări
Imaginea articolului Cine sunt de fapt Illuminati şi ce urmăresc "Stăpânii din umbră"

Cine sunt de fapt Illuminati şi ce urmăresc "Stăpânii din umbră"

Ceea ce îndeobşte numim realitate istorică este un fenomen care se desfăşoară pe două planuri. Primul plan este cel vizibil, la îndemână oricărui om care iese pe stradă sau accesează televiziunile şi Internetul. Nu este decât vârful aisbergului, scrie Descoperă.

Cel de al doilea plan este nevăzut pentru cei mulţi. În această dimensiune ascunsă se pune la cale însăşi viitorul lumii. Autorii? Un grup ocult care veghează destinele omenirii de mii de ani. Cei care au auzit de ei, le spun Illuminati…

În acest caz, vei descoperi încetul cu încetul că "Puterea" acestei lumi nu este aceea pentru care se bat în prezent Statele Unite, Rusia, Japonia, U.E. Toate aceste puteri economice şi militare nu sunt decât nişte piese de joc, mânuite din umbră de adevăraţii stăpâni ai planetei.

De acolo, din anonimatul Întunericului, ei leagă şi dezleagă mersul lucrurilor. De la cel mai înalt nivel imaginabil al puterii, acest for necunoscut celor mulţi guvernează aproape nestingherit. Ei fac legi şi revoluţii, ei instaurează guverne, ei hotărăsc ce ţări dispar pentru că altele să le ia locul.

Ei "fabrică" noi ideologii şi chiar religii. Se spune că ei au creat orânduirea capitalistă, tot ei au creat-o şi pe cea comunistă. Au eliminat comunismul din istorie că pe o măsea stricată atunci când au considerat că nu mai corespunde cu planurile lor. Ei făuresc tratatele militare şi economice internaţionale, ei schimbă regimuri politice şi preşedinţi de state, că pe nişte simple piese uzate ale unei maşini. Pentru ei, Lojile Masonice de orice rit, N.A.T.O., Grupul Bilderberg, O.N.U., Comisia Trilaterara, defuncta U.R.S.S. şi alte organizaţii pe care le-am văzut sau le vedem încă defilând pompoase la televizor, nu sunt altceva decât "terenul de lucru" al stăpânilor din umbră.

Despre identitatatile şi naţionalităţile Illuminatilor nu se cunosc decât foarte puţine lucruri, după cum este uşor de bănuit. În schimb planurile lor devin vizibile pe măsură ce "valul" de pe ochii celui care vrea să afle Adevărul, este ridicat în egală măsură de setea cunoaşterii şi de dorinţa de a fi cu adevărat liber.

Puterea lor este cu adevărat mare şi temuta de oricine ajunge să afle câte ceva despre ei. De-a lungul mileniilor, au desăvârşit artă conspiraţiei până aproape de piscul perfecţiunii. Proba de neştirbit a Timpului le-a şlefuit politică în patru mari direcţii, simple şi greu de contracarat:

1.Crează conflicte şi războaie în care cele două părţi provocate luptă una împotriva celeilalte şi nu contra adevăratului instigator.
2. Nu apar niciodată în văzul tuturor.
3. Finaţează toate părţile implicate în conflict.
4. Trec întotdeauna drept instanţa împăciuitoare care pune capăt conflictelor.

Citeşte articolul complet în Descoperă

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici