Claudia Cream şi-a fisurat o coastă

Claudia Cream şi-a fisurat săptămâna aceasta una dintre coastele flotante, la antrenamentele pentru competiţia "Dansez pentru tine", de la Pro TV, însă medicii i-au permis să danseze mai departe, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

25 afișări
Imaginea articolului Claudia Cream şi-a fisurat o coastă

Claudia Cream şi-a fisurat o coastă (Imagine: Mediafax Foto)

Concurenţii noului sezon "Dansez pentru tine" s-au antrenat în această săptămână mai bine de 500 de ore pentru a face spectacol vineri seară, de la 20.30, la Pro TV.

Mai motivate ca niciodată, perechile se întrec în ambiţie, rezistenţă şi implicare, toate repetând dansurile din concurs cel puţin 10 ore pe zi. Fără să conteze durerile, vânătăile, accidentările sau oboseala, concurenţii promit să lase telespectatorii cu gurile căscate cu dansuri explozive de cha-cha şi de folclor internaţional.

Unii dintre concurenţi vor intra vineri seară în ring accidentaţi şi cu dureri, însă cu sufletul plin de ambiţia de a împlini visurile celor care au nevoie de ei. Claudia Cream şi-a fisurat săptămâna aceasta la antrenamente una dintre coastele flotante, are dureri mari, însă medicii i-au permis să danseze mai departe. Cu o grijă mai mare la anumite mişcări, cu atenţie din partea partenerului la prize şi prinderi, Claudia Cream şi Adrian Filote au încredere că vor trece cu bine peste ediţia de vineri.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici