Claudia Schiffer, însărcinată, apare goală pe coperta revistei Vogue

Top modelul german Claudia Schiffer, care este însărcinată cu al treilea copil, a pozat goală pentru coperta ediţiei germane a revistei Vogue din luna iunie, fiind fotografiată de celebrul designer Karl Lagerfeld, au anunţat marţi reprezentanţii acestei publicaţii.

151 afișări
Imaginea articolului Claudia Schiffer, însărcinată, apare goală pe coperta revistei Vogue

Claudia Schiffer, însărcinată, apare goală pe coperta revistei Vogue (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fotografia aminteşte de cea realizată de Annie Leibowitz în august 1991, cu actriţa americană Demi Moore, însărcinată în şapte luni, apărând goală pe coperta ediţiei americane a revistei Vogue. Această imagine a provocat atunci un mare scandal.

"Ceea ce a contat pentru noi a fost să arătăm cât este feminitatea de frumoasă şi că a avea o imagine pozitivă despre propriul corp este posibil în orice circumstanţe", a declarat Claudia Schiffer, în vârstă de 39 de ani, care va naşte peste câteva zile cel de-al treilea ei copil.

Următorul număr al revistei Vogue, care apare miercuri, îi este dedicat în întregime. Aceasta este cea de-a 13-a apariţie a celebrului model german pe coperta Vogue Germania, prima dintre ele petrecându-se în urmă cu exact 20 de ani.

"Prima mea copertă pentru Vogue a fost un moment foarte special. 20 de ani mai târziu, acest număr mă face din nou să simt din nou acele lucruri puternice. Nu mă aşteptam", a declarat modelul german.

Claudia Schiffer este căsătorită de opt ani cu britanicul Matthew Vaugh, cu care are un fiu, Casper, în vârstă de şase ani, şi o fiică, Clementine, în vârstă de cinci ani. Familia locuieşte în Marea Britanie, unde are o vilă la Londra şi o casă de vacanţă în comitatul Suffolk.

Claudia Schiffer, descoperită într-o discotecă din oraşul Düsseldorf din vestul Germaniei în 1987, va împlini 40 de ani pe 25 august. Graţie compatriotului ei, Karl Lagerfeld, directorul artistic al casei Chanel, Claudia Schiffer şi-a câştigat celebritatea pe plan mondial, după ce a devenit imaginea renumitei case de modă pariziene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici