Claudia Schiffer va lansa o colecţie de haine din caşmir

Top modelul Claudia Schiffer s-a asociat cu brandul german Iris von Arnim (IvA), specializat în tricotaje, pentru a lansa o linie de articole vestimentare confecţionate din caşmir, informează contactmusic.com.

68 afișări
Imaginea articolului Claudia Schiffer va lansa o colecţie de haine din caşmir

Claudia Schiffer va lansa o colecţie de haine din caşmir (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am aşteptat mult timp pentru a găsi parteneriatul potrivit, iar acum mă consider foarte norocoasă că am găsit acest lucru, colaborând cu IvA. Avem aceleaşi valori şi sunt încântată că această companie a avut capacitatea de a interpreta corect viziunea mea artistică", a declarat modelul german.

Claudia Schiffer a declarat de mai multe ori în trecut că doreşte să îşi lanseze propria linie de articole vestimentare, precizând însă că va crea doar haine care să se potrivească stilului ei vestimentar.

"Am fost contactată de multe ori în ultimii 20 de ani (în acest scop, n.r.), dar momentul nu a fost niciodată potrivit. Acum, momentul este bine ales, însă va trebui să fac lucrurile foarte bine. Va trebui să creez acel tip de haine pe care mi-aş dori eu însămi să le port", a declarat Claudia Schiffer.

Claudia Schiffer, descoperită într-o discotecă din oraşul Düsseldorf din vestul Germaniei în 1987, a împlinit 40 de ani pe 25 august. Graţie compatriotului ei Karl Lagerfeld, directorul artistic al casei Chanel, Claudia Schiffer şi-a câştigat celebritatea pe plan mondial, după ce a devenit imaginea renumitei case de modă pariziene.

Claudia Schiffer este căsătorită de opt ani cu britanicul Matthew Vaugh, cu care are un fiu, Casper, în vârstă de şapte ani, şi două fiice - Clementine, în vârstă de cinci ani, şi Cosima Violet, născută în acest an pe 14 mai. Familia locuieşte în Marea Britanie, unde are o vilă la Londra şi o casă de vacanţă în comitatul Suffolk.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici