Cleopatra Stratan a cântat, sâmbătă seara, pentru fratele ei, Cezar (Video)

Cleopatra Stratan a susţinut, sâmbătă seara, la Sala Polivalentă din Bucureşti, un concert în faţa unui public format mai ales din copii, eveniment pe care l-a dedicat frăţiorului său, Cezar, care s-a născut pe 13 decembrie.

485 afișări
Imaginea articolului Cleopatra Stratan a cântat, sâmbătă seara, pentru fratele ei, Cezar (Video)

Cleopatra Stratan a cântat, sâmbătă seara, pentru fratele ei, Cezar (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Cleopatra Stratan, fiica lui Pavel Stratan, a ţinut neapărat ca la singurul ei concert din 2008 să fie invitaţi şi copii cu posibilităţi financiare reduse, care nu-şi permit să-şi cumpere un bilet la spectacol, dar şi copii orfani, suferinzi, cu dizabilităţi.

În deschiderea spectacolului, Cleopatra a cântat câteva piese de pe albumul "La vârsta de trei ani", printre care şi single-ul "Ghiţă", alături de alţi 40 de copii talentaţi care alcătuiesc corul Steluţele Europei.

Cleopatra Stratan şi-a continuat spectacolul în stilul care a făcut-o cunoscută şi îndrăgită atât copiilor, cât şi adulţilor, cu piese extrase de pe cel de-al doilea album al său, intitulat "La vârsta de 5 ani", precum şi cu melodii incluse pe primul său material discografic.

Din nou părinţi, Pavel şi Rodica Stratan au sărbătorit, pe 13 decembrie, naşterea celui mai nou membru al familiei, Cezar.

Cleopatra Stratan avea doar trei ani când a susţinut un concert de două ore în faţa unei audienţe considerabile. În prezent, este cel mai bine plătit interpret tânăr, cel mai tânăr artist care a primit trei premii MTV şi cel mai tânăr artist care a avut o piesă pe locul întâi la nivel naţional, trei recorduri notate de Academia Recordurilor Mondiale (World Records Academy).

Cleopatra este şi cel mai tânăr artist ce a înregistrat un album, intitulat "La vârsta de 3 ani", vândut în peste 300.000 de exemplare. După cea mai cunoscută piesă a micuţei artiste, "Ghiţă", ce a ocupat primul loc în topurile româneşti, Cleopatra a mai lansat "Număr pân’ la unu", "Moş Crăciun" (alături de tatăl său, Pavel Stratan) şi "Noapte bună". "Ghiţă" i-a adus Cleopatrei recordul mondial pentru categoria "Cel mai tânăr artist care a avut o piesă pe locul întâi la nivel naţional". Piesa a fost tradusă deja în limbile engleză şi spaniolă şi a avut succes în Japonia.

În luna septembrie, Cleopatra Stratan şi-a lansat cel de-al doilea album, intitulat la "La vârsta de 5 ani".

Cleopatra Stratan a lansat recent şi păpuşa care îi poartă numele. Jucăria s-a vândut în 5.000 de exemplare în doar două zile.

Ghiţă

 Număr pân’ la unu

 Noapte bună

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici