Clienţi surprinşi când Prinţul William le-a servit burgeri dintr-un camion în sudul Londrei

Prinţul William al Marii Britanii a surprins publicul înfometat, când a servit burgeri ecologici dintr-un camion de mâncare în sudul Londrei, scopul fiind evidenţierea câştigătorilor premiului Earthshot, potrivit Reuters.

1033 afișări
Imaginea articolului Clienţi surprinşi când Prinţul William le-a servit burgeri dintr-un camion în sudul Londrei

Într-o înregistrare video publicată duminică, moştenitorul tronului britanic a împărţit „Earthshot Burgers” pentru a evidenţia activitatea câştigătorilor de anul trecut ai premiului anual Earthshot, pe care l-a înfiinţat pentru a ajuta la dezvoltarea de soluţii la problemele majore de mediu.

„Vin imediat”, a spus prinţul în timp ce servea burgerii clienţilor uimiţi că cel care îi serveşte este chiar William. „Bună dimineaţa tuturor, bine gătiţi, gata de plecare”.

Obiectivul pentru William, care a făcut echipă cu fondatorii canalului de YouTube Sorted Food, care analizează gadgeturi de bucătărie şi împărtăşeşte reţete, a fost de a creşte profilul şi activitatea celor trei câştigători anteriori ai premiului Earthshot.

„Aşadar, cutia în care sunteţi pe cale să mâncaţi este construită de o companie numită Notpla şi nu este vorba de plastic, ei au venit cu un înveliş de alge marine”, le-a spus prinţul clienţilor de la furgoneta cu hamburgeri.

„Ingredientele din interiorul burgerului sunt cultivate într-o seră din India de o companie numită Kheyti şi, nu în ultimul rând, modul în care le gătim a fost făcut pe un lucru numit Mukuru Clean Stoves, iar acesta este conceput de o doamnă din Kenya care a venit cu acest concept pentru a reduce poluarea aerului”.

El a adăugat: „Nu pot garanta pentru gust, pentru calitate, dar... dar sunt de acord”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici