Clint Eastwood ar reveni pe marile ecrane dacă i s-ar oferi rolul James Bond

Clint Eastwood, care în ultima vreme a preferat munca de regizor, a declarat că ar fi tentat să revină pe marile ecrane dacă i s-ar oferi rolul James Bond, relatează contactmusic.com.

20 afișări
Imaginea articolului Clint Eastwood ar reveni pe marile ecrane dacă i s-ar oferi rolul James Bond

Clint Eastwood ar reveni pe marile ecrane dacă i s-ar oferi rolul James Bond (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul în vârstă de 80 de ani, transformat în regizor, a declarat în 2008 că rolul din "Gran Torino" va fi ultimul din cariera sa, dar recunoaşte că ar fi dispus să treacă din nou în faţa camerelor de filmat dacă ar primi oferta potrivită.

"Aş juca dacă aş primi rolul potrivit. Însă nu caut (un rol potrivit, n.r.) din cauză că nu mai sunt atât de multe roluri senzaţionale diferite faţă de ce am mai jucat. Dar nu spun niciodată niciodată, ar fi interesant ceva precum James Bond", a spus el.

Clint Eastwood a mai spus că munca la cel mai recent film al său, "Hereafter", l-a făcut conştient de propriul său sfârşit: "M-am gândit la asta (la moarte, n.r.), bineînţeles, în timp ce lucram la proiect. Nu mă gândesc zi de zi, dar când lucram la proiect am început să mă gândesc la asta. Cred că am ajuns la acel punct în viaţă în care îmi plac poveştile cu care nu am mai avut de-a face", a mai spus el.

Eastwood a adăugat că s-a gândit de câteva ori să se pensioneze, însă nu o va face, pentru că învaţă lucruri noi şi îi place ceea ce face.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici