Clint Eastwood: Gândeşte-te de două ori înainte să te căsătoreşti

Actorul Clint Eastwood, aflat în plin proces de divorţ cu actuala soţie, a recomandat unui jurnalist, care i-a cerut sfaturi în privinţa căsătoriei, să se gândească de două ori înainte de a face acest pas.

302 afișări
Imaginea articolului Clint Eastwood: Gândeşte-te de două ori înainte să te căsătoreşti

Clint Eastwood (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Gândeşte-te de două ori înainte să te căsătoreşti. Dar ştii, nu te uita la mine, nu sunt un expert", a declarat actorul, în vârstă de 83 de ani, unui jurnalist de la TMZ, care l-a abordat să îi ceară sfatul în această privinţă, informează dailymail.co.uk.

Clint Eastwood se află în plin proces de divorţ după ce a doua soţie a acestuia, Dina Eastwood, o jurnalistă şi prezentatoare de televiziune în vârstă de 48 de ani, a depus actele de divorţ pe 23 octombrie, după o căsătorie de 17 ani, invocând motivul diferenţelor ireconciliabile.

Dina Eastwood a cerut custodia fiicei lor Morgan, în vârstă de 16 ani, în schimbul unui drept la vizită pentru viitorul ei fost soţ, în vârstă de 83 de ani, o pensie alimentară şi plata cheltuielilor de judecată.

Cei doi locuiesc separat din luna iunie. Mariajul lor a început să se destrame anul trecut, după ce Dina a lansat "Mrs. Eastwood and Company", un reality-show de televiziune în care protagonistele sunt ea şi cele două fiice ale lui Clint Eastwood. Actorul a avut o scurtă apariţie, în primul episod, şi părea că nu se simte deloc bine în acea ipostază.

"Clint era furios din cauza acelei emisiuni", a declarat o sursă apropiată a familiei Eastwood, citată de revista People.

Clint Eastwood şi Dina Ruiz s-au căsătorit în 1996.

Celebrul actor american, în vârstă de 83 de ani, a fost căsătorit cu Maggie Johnson peste 30 de ani şi a avut relaţii de lungă durată cu actriţele Sondra Locke şi Frances Fisher. Supranumit "afemeiatul în serie" de la Hollywood, Clint Eastwood a avut numeroase aventuri şi relaţii pasagere şi are şapte copii.

Clint Eastwood, născut în 1930, a câştigat cinci premii Oscar ca actor, regizor şi producător. Şi-a început cariera de actor jucând în câteva producţii neînsemnate ale studiourilor Universal, dar primele succese le-a avut în filmele western regizate de Sergio Leone: "Pentru un pumn de dolari" (1964), "Pentru câţiva dolari în plus" (1965) şi "Cel bun, cel rău, cel urât" (1966). Filmele sale au fost apreciate de critici şi de public, cele mai mari succese înregistrându-le cu producţiile "Necruţătorul" (1992), "În bătaia puştii" (1993), "Podurile din Madison County" (1995), "O fată de milioane/ Million Dollar Baby" (2004), "Scrisori din Iwo Jima" (2006) şi "Steaguri pline de glorie" (2006).

"Gran Torino", lungmetraj în care Eastwood a fost şi interpret, este cel mai de succes film al acestuia din punct de vedere al încasărilor, cu 260,5 milioane de dolari la nivel mondial. Celebrul regizor american a realizat şi lungmetrajul "Invictus", o peliculă despre Nelson Mandela, care a avut premiera în decembrie 2009, dar şi pelicula "J. Edgar", despre viaţa şi cariera lui J. Edgar Hoover, fondatorul Biroului Federal de Investigaţii (FBI), interpretat de Leonardo DiCaprio, ce a avut premiera în noiembrie 2011.

În prezent, Clint Eastwood se află în etapa de postproducţie a filmului muzical "Jersey Boys", o adaptare a unui musical de pe Broadway, a cărui premieră este anunţată pentru 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici