Clooney luptă pentru familia sa, într-o nouă dramă hollywoodiană

Actorul american George Clooney va deţine rolul principal în drama "The Descendants", regizată de Alexander Payne pentru Fox Searchlight, informează variety.com.

11 afișări
Imaginea articolului Clooney luptă pentru familia sa, într-o nouă dramă hollywoodiană

Clooney luptă pentru familia sa, într-o nouă dramă hollywoodiană (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul american, ce filmează în prezent pentru thrillerul "The American", în regia lui Anton Corbijn, va interpreta rolul principal în "The Descendants", o dramă care prezintă povestea unui latifundiar care călătoreşte împreună cu cele două fiice în căutarea iubitului soţiei sale, sperând să păstreze unitatea familiei.

Filmările pentru acest proiect cinematografic, care reprezintă primul lungmetraj al regizorului Alexander Payne din ultimii cinci ani, vor debuta în luna februarie, în Hawai. Filmul reprezintă prima colaborare dintre Clooney şi Payne.

Scenariul, bazat pe romanul de debut omonim al scriitoarei Kaui Hart Hemmings, a fost scris de Nat Faxon şi Jim Rash.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici